bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

türklərin sevilməyən cəhətləri

əjdahalar   googlla

    27. çox çox düşüy, görgüsüz olmaları. teatr veya kinoteatr kimi yerlerde, cemiyyet arasında nece oturub qalxamq lazımdı, nece ünsiyyet qurmaq olar bilmirler.

    kinoteatrda adam içinde handjob eliyen qızları mı desem, teatrda nere vuraraq gülenlerini mi desem, xalq oyunları konsertlerinde oturduğu yerden fışdığ çala çala, ellerini dağidarcasina el çala-çala mahniya eşlik eden mi desem. yemek yeyilen stalovalarinda maykaynan oturub qisqirarag danisan dayilarini mi, stalovada qisqirarag davalasan sevgililerini mi desem, dediqodu eliyen qizlarini mi desem? çox qeribedirler. dogurdan da kendçi kimi hereteleri var.

    sevgili vetendaslar, tecrübelerime dayanaraq deyirem. sadece düsüy olmalari problem deyil, ikili iliskilerde de olduqca vefasiz ve satqindilar. dost olmayin, en çox da qizlarimiz ücün deyiren sevgili olmayin.
    en aristokratinin bele digerlerinden bir ferqi olmur. qulagiviza sirga edin.
    neyse bu milletden çox yaxsi insanlar da tanidim pis insanlarda. namuslu oglanlari da var, seher axsam caynagina qiz keçirmekten baska bir sey bilmeyen insanlari da.
    ama deyim ki culturni insanlarinin, insanlari cinsiyyet olarag ayirmayan, buna göre davranmayan insanlarinin sayisi çox çox azdi.

7 əjdaha

tık tık xanım
#104946


08.03.2014 - 01:16
+125 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...