bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

azərbaycan toyları

əjdahalar   googlla
camaatın anası bacısı - zurna - toy - toy kasetinə baxmaq - umbayların sevdiyi başlıqlar - ığdır - manaf ağayev - xaricdə yaşayan azərbaycanlılar - serpme kahvaltı
    38. rayon yerlerinde bey ve gelinin xoş günü olmasındansa yekeqarın daydayların öz ciplerini, yekegöt xalaların da tros seplerini görücüye çıxardıqları bir arenadı.
    toy sahibi olduğun üçün, bütün diqqet de senin üzerinde olduğu üçün ne sikdir çeke bilirsen, ne de udquna bilirsen. qalır senin boğazında. lenet şeytana.

    #157851 bu entry-deki şeylerden men de muzdaribem.

    yadıma gelir, evveller toy eliyerdiler ki, evlenen cütlüye camaat kömek elesin. bakıda yaşamıram, indiki real veziyyeti tam bilmirem. ama eşitdiklerimden bu qenaete gelmişem ki, indi toylarda yığılan pul restoran xercini qarşılayırsa demeli senin bextin getirib. qarşılamıyıbsa cütlüyün girov götürülmesi, bankdan kredit çekilmesi kimi iyrenc yerlere qeder gedir çıxır söhbet.

    palatka toyu isteyirem ama, palatka toyu da problemlerin ortadan qaldırmır.
    ortalama bir hesab eliyecem, eger kafa-kafaya gelirse toy elemeye bilerem.
    10-15 dost-tanışla xırda çaplı bir merasim düzeldib yola vermek meqbuldu.
    toy elemesen de vətən xaini konumuna düşmüş olursan avtomatik. sikerim adetinizi diyebilirim her an. bu yolu özünemexsus şekilde keçmiş abiler ve ablalar bizi aydınlatsın zehmet olmasa.

6 əjdaha

cizız krayst
#157855


13.04.2015 - 21:16
+100 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...