bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

breaking bad

əjdahalar   googlla
yazarların favorit serialları - yazarların baxdığı seriallar - better call saul - true detective - sözlük yazarlarının favorit serial obrazları - mike ehrmantraut - hekayə yazma rəhbəri - unudulmaz film replikaları - metamfetamin
    110. orta mektebde kimya muellimi olan uolter vaytin agciyer xercengi oldugu, cemi 5-6 ay omrunun qaldigin oyrenmesi ve hemin gunlerde narkotik alveri ile mesgul olan kohne telebesi cessi pinkmenle qarsilasmasi neticesinde aglina cox ferqli bir fikir gelir. uolter cox boyuk agla malikdir, lakin evezinde layiq oldugu hec neyi elde ede bilmemisdir. geride qalan qisa heyati muddetinde ise bunu narkotik alveriyle kompensasiya etmeye ve ailesine olumunden sonra onsuz yasaya bilecekleri miqdarda pul qoymaga qerar verir.
    ne qeder mukemmel oldugunu izledikden sonra daha yaxsi qavradigim serial. bunda tebii ki, 1-ci sezondan 5-ci sezona dogru yukselen qrafikinin de boyuk rolu var. xususen de her seriasinin efsane oldugu bir 5-ci sezon var ki, menim ucun seriali ondan evvel ve sonra olmaqla 2 yere bolur.
    aile, sedaqet, bagliliq kimi anlayislar uzerine qurulmus dunyanin en yaxsi seriallarinnan biri. ve tebii ki, mayk ermentraut, soul qudmen ve henk shreyder kimi uc ela xaraktere sahib serial)) bir de hele de izleye bilmediyim better call saul adli spin-offu var.

5 əjdaha

orlean qizi
#167649


30.05.2015 - 14:12
+225 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...