bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

ilham əliyev

əjdahalar   googlla
ikinci qarabağ müharibəsi - 7 fevral 2024 növbədənkənar prezident seçkiləri - başlıqları alt alta oxumaq - azərbaycan - recep tayyip erdoğan - 11 aprel 2018 azərbaycanda növbədənkənar prezident seçkiləri - ilqar məmmədov - ilham əliyevin doğum günü - 26 noyabr 2015 nardaran hadisələri
    72. qumar oymağı haqda verdiyi müsahibənin videosu arxivdən üzə çıxan prezident. qumar oynamağı və uduzmağı şər, böhtan adlandırır. deyir bu şaiyəni rəsul quliyev uydurub. o vaxt hamı bunun qumarda uduzmasından danışırdı.
    (youtube: )


    video altına yazılan bir şərh:

    --spoiler--

    Cənab ilham Əliyev bunun yalan olduğunu vurğulasa da amma o, dövrün mətbuatı bu barədə yazdı, qumarxanalar kralı Ömer Lütfü Topal öldürüldü, zamanın Xarici işlər Naziri Həsən Həsənov işdən çıxarıldı, Avropa Hoteli borc müqabilində uduzuldu.
    Ondan sonra Heydər Əliyev Azərbaycanda bütün qanuni qumarxanaları ləğv etdi və yasaqladı. Bəs əgər yalandırsa bütün bu addımlar niyə atılırdı?
    Cənab prezidentin playboy və qumarbaz olması istər dövrü mətbuatımızda, istərsə də beynəlxalq mətbuatda yazılıb. Bu da sübutlar:
    Türkcə: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=84078

    --spoiler--

3 əjdaha

sistem robotu
#167934


31.05.2015 - 17:14
+110 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...