bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

kurtlar vadisi pusu

əjdahalar   googlla
kurtlar vadisi - sözaltı sözlük fuck buddy elanları - 2050-dən sözlük başlıqları - andy garcia - barda - internet cafe - leyla ile mecnun - klassik musiqi - yaddan çıxmayan türk serialı obrazları
    19. bugun bu serialin ciddi-ciddi tecavuzune meruz qalmisam. elimde olmayan sebeblerden hal-hazirda tv de bu serialin bilmem hansisa bolumu efirdedir. yene eyni aksiyonlu musiqiler, isid terroristleri kimi geyinen bes-on adam ve bunlari ehramlari dagitmasini emr eden `yahudi` dunya lideri.

    tema onillerdir eyni imis. yahudiler dunyani idare edir, isidi yahudiler yaradib, qlobal sermayenin arxasinda yahudi barmagi var, muselmanlari inkisaf etmeye qoymurlar, muselman olkelerini bolusdururler, turkiyeni inkisaf etmeye qoymurlar (illerle yaxin serqin agasi olduqlari halda yaxin serqe ne kimi bir xeyir veribler, onlerini kim kesib o maraqlidir) movzusu.

    illuminati, yahudiler, mebed cengaverleri, masonlar, komitet 300, ne bilim ne ananin horuklu qizlari kimi sacma konspirasiya neeriyyeleri ile tarixi uduzmusluqlarini, siyasetden, elmden bir pox anlamadiqlarini `ortmeye` calisan 70 milyon (+azerbaycanda bunu izleyenler) qoyunu bele inandirmaqa calisirlar.

    netice: erdogan ses faizi: 50%+

4 əjdaha

sistem robotu
#193618


08.01.2016 - 00:25
+95 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...