bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

edward witten

əjdahalar   googlla
yazarların ən sevdiyi yazarlar - sözlüyün ən cool yazarı - graviton - sözaltı sözlük - timidus - bakirfikir - bazarov - məryəm mirzəxani - yazarların blokladığı yazarlar
    108. yenede bir qrup debilin basligi altinda bos-bos seyler yazdigi yazar.

    biri terror qruplasmasi ile dovleti ayird ede bilmir hetta qalxib isid ile beraber tutur. biri einsteinin israilden cixdigini iddia edir, israili desteklemeyin irqcilik oldugunu iddia edir.

    defelerle deyilib; sionism, israil siyaseti irqcilik deyil. sionizm irqcilikden cixarilib. israilin dovlet olmagina subheniz varsa (ki isidle beraber terroristdir filan yaziblar):

    192 bm olkesinden 82-83%i israili dövlət olaraq tanıyıb. tanimayanlar : efqanistan, el cezair, behreynç bangladesh, butan, brunei, chad, komorlar, cibuti, gine, indoneziya, iran, iraq, simali koreya, kuveyt, liviya, mali, fas, nigeriya, omman, pakistan, somali, suriya, tunis, yemen.

    yeni insan haqlari olmayan, qadina siddetin maksimum oldugu, ehalisinin iq seviyyesi 80 nin altinda olan butun 'olkeler' israili tanimayanlar arasindadi. vetendasi oldugun olke ise hele 1992 de israili qanuni bir dovlet olaraq taniyib.

    yeni dunya olkeleri sizin kefinize gore terrorist, olke, irqci olaraq deyerlendirilmir. ortada bm in sionizmin irqcilik olmadigin aid qerari, israili taniyan yuzlerle olke (vetendasi oldugun olke daxil olmaqla) ve israile qarsi vurusanlari terrorist olaraq qebul eden bm olkeleri, qerarlari ve human rights in bu terror qruplasmasi haqqinda tutdugu qeydler var. hamasi felestin xalqinin qurtulus partiyasi - fko dan ayird ede bilmeyenler, felestin qurtulus partiyasinin israilin var olma haqqini tanidigini, hamasin bu haqqi tanimadigini - israili yehudilerle birlikde yox etmek isteyini bu sebeble felestin qurtulus partiyasi ile cekisdiyini bilmeyenler, ayird ede bilmeyenler, israilin tarixini en azindan birinci ve ikinci aliyah zamani tarixini bilmeyenler gelib agizlarina geleni yazirlar.

    bir sey haqqinda fikir bildirmezden evvel gedin o haqda oxuyun.

5 əjdaha

sistem robotu
#199555


18.02.2016 - 23:51
+30 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...