bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

umbaylama

əjdahalar   googlla
sözaltı sözlük - tarixin ən böyük umbaylamaları - arxa-arxaya mənfi səs verən göt - umbay - umbaylama kampaniyası - sözaltı sözlük üçün tövsiyələr - sözlük yazarları - zövq verən kiçik çılğınlıqlar - başlıqları alt alta oxumaq
    500. söz6.com yazarlarının çox derd etdiklerini düşündüyüm mövzu.
    xüsusen 1,2yazar buna göre özgüvenini itirir,entrylerini silenler de olur, edit olaraq nelerse yazanlarda olur,profilini deaktiv edenler bele oldu.ezizlerim, burada sizin entrylerinize umabyın çox verilmesi o demek deyil ki,siz pis yazırsız ve ya hamı size nifret edir. sizin yazdığınız ile hamı razilaşmaya biler.bu seçimdi. tutaq ki, menim bir entryme 20umbay verilib.yeni 20yazar menim fikirlerimi sefehce hesab edib ve umbaylayıb.eee? ne baş verdi? döyülub söyüldum? bunun menim şexsi hayatıma nese bir pis tesiri oldu? ya da ne bilim meni incitdi? onda neye göre bu qeder derd edirsize bunu.
    men umbay yazısına demek olar nadiren toxunuram.o da kiminse tehqir olunduğu entrylerde olur.lakin sözlükde 3yazar bütün entrylerimi umbaylayır.ve qetiyyen bunu aqressiv qarşilamiram. edir etsin de. hamı meni sevecek ve ya fikirlerimi beyenecrk deyil ki.dünyada bu qeder insan ve bu qeder ferqli düşünce var.heç kimde eyni düşüncede deyil.buna göre pis olmağa deyer meger?
    bir yazar var idi.çox şikayetlenirdi bu umbaylama mövzusunda ,meslehetxanada yazmışdi ki,hec kim onu sevmir.(anonim) o vaxtı da yazmışdim onu sevdiyimizi ve umbaya göre bele düşünmemelidi.indi de bacardığım qeder onun yazılarını ejdahalayıram.hetta profilden çıxış edib,oxuyucu kimi de ejdahalayıram ki, pis olmasın.ele düşünmesin ki,ona nifret edilir.özgüveni düşmesin.
    sözümün canı budu ki, çox umbay gelirse entrynize ele bilmeyin ki, pis yazarsız.eksine siz kimese maraqlı mövzuda yazmısız ki,kimse oxuyub bu yazını.buna göre pis olmağa ve ya hirslenmeye deymez.pis olub,esebleşecek o qeder mövzu var ki....

    hamıdan "ə" herfleri üçün üzr isteyirem.

12 əjdaha

la jolie fille
#230314


17.09.2016 - 15:11
+215 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...