bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

doctor who

əjdahalar   googlla
yazarların baxdığı seriallar - sherlock - yazarların favorit serialları - zamanda səyahət - netflix - steven moffat - tardis - intiqam soyuq yeyilən bir yeməkdir - anime
    25. 3-4 gün evvel 9cu sezonu da bitirib "güncel"e çatdığım, bir az evvel ise cristmas special ( the return of doctor mysterio ) bölümünü izlediyim serial. serial haqqında ümumi bir entry girmeyi fikirleşirem amma bu entryde son bölümü ele alacam.

    --spoiler--

    açığı christmas special-lar dw-da her zaman normal sezon bölümlerine göre zeif olur. bu bölüm de bir az zeif idi mence. amma gözel terefleri de yox deyildi tebii ki. hetta gözel terefleri çox idi. meselen ele ilk sehnenin comics sehfelerinden açılması, otağının bütün divarları superhero posterleri ile dolu olan bir uşaq, pencereden sallanan doctor üreyimden oldu. en çox gönderme ise superman ve spiderman-e oldu. doctor who marvel ve dc-nin en meşhur herolarına salam gönderdi. ghost gözel bir hero oldu ve onun heyatını izlemek maraqlı idi. amma onun heyatına daha çox fokuslanması bu bölümü zeif bir doctor who bölümü edir. çünki alien-lara, planlarına falan çox da diqqet ayrılmadı.
    son hisseden danışmasaq olmaz. river song doctor who da ( doctordan sonra) en çox sevdiyim obrazdı. o mövzu açılanda onsuz da tüklerim biz-biz oldu amma peter capaldinin performansı sehnenin keyfiyyetini 1e 5 artırdı.

    --spoiler--



hamısını göstər

üzv ol

...