bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

1 yanvar 2017 istanbulda terror

əjdahalar   googlla

    6. https://pbs.twimg.com/media/C1C5iiCWgAUJeQI.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/C1C5iQ8XEAQBhGS.jpg

    https://pbs.twimg.com/media/C1C5hrsXUAA3Bj2.jpg


    bu dindarlar ayri cure gijdillaqdi e ala. seks, alkol, oynamaq zad haramdi. bir elmi arashdirma oxuyurdum. sen deme din, seks, qumar oynamaq, musiqi, alkol ve s. beynin eyni bir hissesine tesir gosterir. yeni eslinde insana eyni rahatliq ve hezz verirler. ay gotveren ele senin inandigin sey ile birbasqasinin elediyi aktivite (meselen seks) eyni hezze, rahatliga sebeb verir. o haramdisa senin o nece min illik sikilmis dusuncende haram olmalidir. cunki eyni seylerdir. wtf? biri seherlere qeder seks edib hemin hezzi alir sen ise namaz qilirsan, inanirsan ne bilim seherlere qeder isaya dualar oxuyursan ve s. nedir bu dindarlarin eylence nifreti?


    edit: birdeki ne gerizekali adamlarsiz ala siz. 31 dekabr her hansi dini bayram deyil. dini olan christmas bayramidi hec katolik olmayan xristianlar bele o bayrami qeyd etmir. 31 dekabr teqvim deyishir ve dunya bunu qeyd edir. sevinmek uchun filan bir behanedi eslinde. aile bir yere yigilir, qohum, qonshu zad. ilde hech olmasa bir defe her kes sehere qeder eylenir. ne gijdillaq adamlarsiz ala siz.

    edit2: isid edib terroru. turkiye dovleti aciq askar terroristleri provakasiya edir. heftelerdir noel kutlanmaz deye-deye hem dindarlari qizisdirirlar hem de qehbe balasi terrorculari provakasiya edirler. isid=turkiye hokumeti artiq niye insanlar bunu gormur basa dusmurem. aciq askar adamlarin ve turkiye hokumetinin idealogiyasi beraber seydi. hele bu vaxta qeder isidin turkiye hokumeti ile uyusmayan bir terrorunu gormemishem. huffington post'da turkey-isis links meqalesini oxuya bilersiz bu haqda.

    + indi baxdim. amerika gunler evvel terror xeberdarligi verib. turkiye hokumeti qorunma ve s. olacagini elan edib ve dunen qezetlerde polislerin noel baba formasinda olacagini elan edib. + ve dunen noel baba formasinda terroristler ozlerini polis kimi tanidaraq kluba basqin edibler.

1 əjdaha

atheistome
#241050


01.01.2017 - 13:32
+145 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...