bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sherlock

əjdahalar   googlla
yazarların favorit serialları - yazarların baxdığı seriallar - sherlock holmes - robert downey jr - benedict cumberbatch - sözlük yazarlarının favorit serial obrazları - unudulmaz film replikaları - məsləhətli filmlər - ingiltərə deyəndə ağıla gələnlər
    22. dünen yayımlanmış 4cü sezon 1ci bölümü ile yeniden ekranlara qayıtmış serial. oh be.... 3 ildi oldu yeni bölüm gözlediyimiz. okay, keçen il bir christmas special atdılar ki, 2 ildi heç ne çekmirik alın bir az özünüze gelin amma 3cü sezondan sonrakı hekayeni 3 il gözledik. bölüm eslinde çox da xoşuma gelmedi.


    --spoiler--

    sanki sherlocku daha qaranlıq bir obraza dönüşdürmek üçün mary-ni öldürdüler, mary-nin ölümü üçün de 90 deqiqelik bölüm yazıblar. ilk yarım saatda öldür, ikinci yarım saatda johnla bir az didişsinler falan, 3cü yarım saatda da işe giriş. onsuz da sezonun 1/3i getdi ve mene vauuu dedirden heç bir şey olmaması meni üzür, çünki menim bu serialdan gözlediyim odu. heç bir işe yaramayan, heç bir yere bağlanmayan mary-nin qılıqdan-qılığa girib dünyanı dolaşması sehnesi neye lazım idi? bu arada o tam bir moffat bullshit( herife doctor whodan sonra çok pis kıl oldum). bütün dünyanı dolaşırlar axırda mary bir yere gelir çıxır sherlock oturub orda, nece tapdız meni, usb-de izleme cihazı var idi. bravo yeni. izleme cihazı varsa niye dünyanı dolaşdız? "dur mary hazır bizden qaçır, bizden onun dalınca düşmek adınnan bir dünya seyatine çıxaq" mı dediniz?

    --spoiler--

    ne ise. qısaca bu bölüm sherlockun xarakterini derinleşdirmek üçün çekilmiş 90 deqiqeden ibaret idi. ümid eliyirem ki sonrakı 2 bölümde bir işe yarasın. yoxsa moffat qara defterimde birinci sırada olacaq.



hamısını göstər

üzv ol

...