bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sherlock

əjdahalar   googlla
yazarların favorit serialları - yazarların baxdığı seriallar - sherlock holmes - robert downey jr - benedict cumberbatch - sözlük yazarlarının favorit serial obrazları - unudulmaz film replikaları - məsləhətli filmlər - ingiltərə deyəndə ağıla gələnlər
    25. the lying detective bölümü ile "oh be" dedirten serial. bir önceki bölümü çox beyenmemişdim, moffatın doctor who kimi sherlockun da içine edeceyini düşünmeye başlamışdım, yanıldığıma göre çox sevindim. bölüm haqqında spoilerli bir şeyler yazmayacam. sherlockdan gözlediyim şeyi çıxartdı qabağıma bölüm. gözel bir villian, sherlockun artist hereketleri ve "long game"-i, arxa planda dönen gözel bir story arc. imdb-de 9.7di ve mence haqqıdı. final bölümünde moriartyni de görmek ayrı bir zövq verecek.

    edit: spoiler vermiyecem dedim amma dayana bilmedim.


    --spoiler--

    eurus adlı qadın tama ağlımı qarışdırdı. 3cü holmes-un adının sherrinford olacağı melumatı ortalarda gezirdi, hetta avengers ve thor filmlerinden loki olaraq tanıdığımız aktyor olacağı deyilirdi. comic con-da mycroft elinde "thatcher", molly elinde "smith", sherlock da elinde "sherrinford" yazan kağız tuturdu. sherrinford okdi memce. çünki mycroftun defterinde sherrinforda zeng ele falan kimi notları gözümüze soxdular. eurus bir holmes olduğunu iddia eledi. ola biler. çünki xestexanada smith 3 dinleme cihazını tapdığını deyende sherlock "3 reqemi güvenilecek bir reqemdi her halda, insanlar 3den sonrasını saymırlar" dedi. burdan yola çıxıb 3 yox, 4 holmes olduğunu deye bilerik. amma eurusun moriarty çıxma ehtimalı da var mence. tebii ki miss me? söhbetine göre. qardaşının diqqetini celb etmek üçün ola biler amma o gözünden linzanı çıxardıqdan sonra men pariki falan da çıxardıb moriartynin çıxmasını gözledim. bir de eurus adının adının şerq küleyi menasına geldiyini dedi. mycroft da 3cü sezonun sonunda her yerde moriartynin miss me dediyini gördükden sonra sherlocka " şerq küleyi senin üçün gelir" demişdi. bütün bunlar bir-birine nece bağlanacaq deye sebrsizlikle növbeti bölümü gözlüyürem.

    --spoiler--



hamısını göstər

üzv ol

...