bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

siradanikinci

əjdahalar   googlla
keçən ayın ən bəyənilənləri - yazarların ən sevdiyi yazarlar - mehman hüseynov - ilqar məmmədov - söz6 yazarları hakimiyyəti ələ keçirsə ola biləcəklər - yazarların özünəməxsus yazı tərzləri - sözaltı sözlük yazarlarının 1. istanbul görüşü - keçən ilin ən bəyənilən entryləri - alternativ söz6 film adları
    38. çoxdandı entry yazmıram deye yazılı şekilde cümle qurmaq bacarığımı itirmişem deyesen.

    normalda çox derin analizlere girerek sözü eyerek-bükerek nese demeye çalışardım.
    açığı hem heves yoxdu, ikincisi de heves olsa bele atılan daşın istenilen adrese çata bileceyine inam da yoxdu.

    keçmiş zamanlarda bu bele idi edebiyyatına girmek istemirem, ama biz qoca osturaqçıların elinden bundan savayı ne gelir ki zaten?
    qedim zamanlarda edeb-erkan, hörmet-izzet .... siktir lan nidası qopdu qelbimin derinliklerinden.

    zaten sözlükde nisbi olaraq yeniyem. 2015-ci ilin aprel ayının ilk günlerinde yazmışam ilk entry-lerimi. sözlüyün qızıl çağlarını görmesem de sona doğru gelib çatmışam.
    sözlüyün aktiv kontingentiginin çox kaliteli yazarlardan formalaşdığı zamanlara şahid olmuşam. çox fundamental eleştiri getirmek istemirem. zaten çox derine gedende görürsen ki, günahın bir ucu adamın özüne tuşlanır.

    bilen bilir, bilmeyen de bilsin ki, sıradanikinci nikli dostumuz kaliteli yazarlar qafilesinin süretle tükenmekde olan üzvlerinden biri idi.
    sırf mehman barede fikrimi deyim ki, mence sukadı ve hökumetin adamıdı. bu barede sıradanikinci dostumuzla zidd mövqede dayanıram.
    ama adam o qeder kaliteli yazılar ortaya qoyurdu ki, bele bir adamla zidd mövqede dayanmaq bele adama zövq verirdi.
    iqtisadiyyatda fayda maliyet analizi deyilen bir şey var. ne qeder maliyet xerclenir, ne qeder fayda götürülür. bir çox yeni yazar üçün bunu elemek belke yerine düşe biler.
    ama zaten ayda ilde bir dene entry yazan kaliteli keçmiş yazara bele radikal yanaşmanın tetbiq edilmesini doğru saymıram.
    sıradanikinci adlı dostumuzun yazarlıq payesinin tekrar berpa edilmesini gözleyirem.

    sonsuz sevgi ile,
    hezreti isa

8 əjdaha

cizız krayst
#242196


11.01.2017 - 17:27
+100 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...