bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sherlock

əjdahalar   googlla
yazarların favorit serialları - yazarların baxdığı seriallar - sherlock holmes - robert downey jr - benedict cumberbatch - sözlük yazarlarının favorit serial obrazları - unudulmaz film replikaları - məsləhətli filmlər - ingiltərə deyəndə ağıla gələnlər
    29. the final problem bölümü ile 4cü sezonu ( ve mence bütün serialı) tamamalayan bir serial.

    --spoiler--

    bölümü iki defe izledim amma sevdiyim terefimi çox idi yoxsa sevmediyim terefimi qerar vere bilmedim. sevdiyim terefi tebii ki, alışdığımız sherlockun show göstererek çözdüyü problemler, aktyorların möhteşem performansı falan filan. sevmediyim tereflerinden danışmaq istiyirem.
    öncelikle jim moriarty kimi bir villianın eurus oyuncağına çevrilmesini sevmedim. mentiqsizdi demirem. hekaye içinde bir tutarlığı var, eurusun insanları manupilasiya etmesi zadını yedim. amma bele bir obrazın bele istifadesini sevmedim.
    keçek hekayedeki shitlere. ne oldu bölümde? cidden iki defe izledim amma anlamadım. belke de menim mallığımdı amma anlayan varsa bir-iki sualım var onları cavablandırsın menim üçün zehmet olmasa. teyyare ve eurus temasını deyirem. eurus sherlock ve yanındakılarla elaqede olduğu ve telimatlar verdiyi zamanın önceden çekilmiş bir video olduğunu fikirleşsek, aralarında qarşılıqlı dialoqlar keçir, eurus yox kim gelir gelsin texmin ede bilmeyeceyi şeyler deyir( eliyir) sherlock ve eurus da qarşılıq verir. diger terefden fikirleşsek uşağın sesi sesyazmadı desek o da düz deyil çünki o uşaqla da qarşılıqlı dialoqlar var. ve bu iki terefden de olan dialoqlar çox yaxın zamanda baş verir. çünki düşündüm ilk başda telimatlar vererken orda olsun, sonra sherlockları bayıltdıqdan sonra otağına girib zehninde oyun oynasın yox o da mümkün deyil. cidden bunun bir açıqlaması varsa mene yazın.
    ve bir de eurusun motivasiyası. moriarty sherlocka çözmesi üçün ecaib cinayetler yaradan ve bundan hezz alan biri idi. cinayete meylinin sebebini sorğulamadan qebul etdik ok. fikirleşdik ki pis uşaqlıq keçirdib ya da atasını öldürübler, bir şeyler olub psixopata bağlıyıb. amma niye 5 yaşlı ağıllı qız uşağı qardaşı dostu ile oynuyur deye o uşağı quyuya atıb terk eliyir? niye qardaşı onla oynamır deye evi yandırır?
    qısacası bu qeder çox sevdiyim bir seriala bele bir final yaraşdıra bilmedim.

    --spoiler--



hamısını göstər

üzv ol

...