bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

kişi-qadın münasibətlərində ən böyük problem

əjdahalar   googlla
davamlı dava edən ailədə böyümək
    1. anlasilmazliqlar.
    esrler boyu cinsler arasi problemin tek sebebidi. münasibetlerindeki ünsiyyetsizlik sebeb olur buna da. qadin kisini anlamir, kisi de qadini. kimyasi ferqli olan iki canlinin bir-birini tam anlamasi üçün empati qabiliyyetinin yüksek olmasi, her iki terefin hislerini, düsüncelerini düzgün ifadesi lazimdi. buna göre evvelce iki teref de bir birine qarsi dürüst olmalidi. qadin-kisi arasinda istenilen növ münasibet üçün keçerlidi bu.
    sevgi adi altindaki mubasibetlerde ise bu anlasilmazliqlar daha da artir. ikisi arasinda özlerinden asili olmayan bir elektrik oldugu üçün birlikde olma sebeblerine sevgi adi verirler. is hislere gelende eyni cinsler arasinda bele mübasibet çetinleserken, qarsi cinslerde bu tam bir xaos halini alir. sahiblenme girir isin içine, itirme qorxusu girir isin içine. bir insana qarsi duygularin varsa, hessassan, incine bilersen, tehlüke var, qorxu var, qorunmaq lazimdi. hessas oldugun üçün nece islediyine çox da emin olmadigin bir mexanizmle nece reftar edeceyivi bilmirsen. dilini öyrenmeyin illerini alacaq bir sey var qarsinda. niye dilini öyrenesen ki? neyive lazim? ne verecek bu sene? ona göre açilib tökülür bütün qoruma mexanizmleri.
    azerbaycan kimi ata-qiz, ana-ogul münasinetlerinin qarisiq oldugu bir yerde en temelinde de qarisiq olan qadin kisi münasibetleri bir az da çetinlesir. heç cüre anlaya bilmeyeceyin qarsi cinsi özüve en yaxin eliyib adina heyat yoldasi demelisen hamsi ki, cemiyyetin en kiçik çoxlugu bundan yaranir:aile. belece gelen her nesil daha sikdirmis olur, genetik kod zad da girende isin içine.
    esrlerin problemini bir entryde yazammayacagim üçün sözüm ele burda bitse, yaxsidi. problemin helli kimi de, sevgini meslehet görürem: whole lotta love * do xuya sevgi .

12 əjdaha

nobady
#271552


16.04.2018 - 05:58
+409 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...