bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

anal seks

əjdahalar   googlla
anal seks edib bakirəyəm deyən qız - azərbaycanda qıza oral seks etməyin qəbuledilməz olması - sevgili ilə anal seks etmək - qəbzlikdən qurtulma yolları - snuff - pegging - murphy qanunları - sözaltı sözlük - öyrənildiyində təəccübləndirən məlumatlar
    18. seveni olduğu qeder sevmeyeni de olan seks növü.
    ferqli fantaziyalar seven cütlüklerin etdiyi ve doğru, qaydalara uyulan şekilde edildiyinde heç bir anormallıq olmayan seks növüdür.
    demeli, anus yiyesi qadın veya kişi evvelceden yüngülvari hazırlanmalıdır. bele ki o anus pox üçün nezerde tutulduğundan sizi qeyri adi surprizlerle baş başa qoya biler ki, bütün ömrü boyu unutmazsız. bir neçe saat evvelden bağırsaqları boşaldın. bu şamlarla veya el dilinde klizmayla ola biler. yaxşı isti vanna qebul edin. ve evvelden vazelin veya yağ esasli kremler alin.
    penis yiyesi kişi mütleq prezervativ almalıdır. sonra ay qaşınıram, ay başı yara oldu filan deyerken ciddi xestelikler tuta bilersiz.
    demeli keçek esas meseleye. prezervativi geyindiz. işe başlamaqçün o evvelceden alınan kremle anusa yavaş yavaş barmaqla isinme hereketleri edirsiz. evvel bir barmaq, onu rahatlatdızmı 2 barmaq birden. getdikce genişlenmeye başlayan anus gözünüze penisi ala bilecek veziyete geldi mi anus yiyesinin kömeyi ile yavaş yavaş penisi iteliyirsiz. anus yiyesinin üzünde ciddi ağrı hiss etme elameti yoxdusa davam edin, varsa biraz gözlüyün. narahat olmayın biraz sebr göstererek bu işi eylenceli hala getire bilersiz.
    unutmayın anus yiyesi qadın anal seksden zövqü o deşikden almır. anusda hezz sinirleri yoxdu. giriş çıxışın vajinaya da tesiri olduğu üçün yene de hezz vajinadan gelir.
    penis yiyesi kişi ise hezzi penisin dar erazide sıxılmasından alır.
    davay utandırmayın meni



hamısını göstər

üzv ol

...