bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sözaltı roman

əjdahalar   googlla
strip poker - həyatın nə qədər cındır olduğunun anlaşıldığı anlar - umbaylama - fringe - dərsdə vaxt keçirtmək üçün edilənlər - yetimin papağını başından alıb qaytaranda sevindiyi kimi sevinmək - ürəyim götümdə vurur - game of thrones - ssg
    59. yenә kafedә gördüyü pişiyi gördü. pişik mәziyә tәrs tәrs baxırdı, әlindә dә tәsbeh fırladırdı. bir anlıq mәziyә elә gәldi ki, pişik yekәqarın samballı daydaylar kimi, "bala yaxın gәl" deyib onu yanına çağıracaq, sonra da, zakon talkavat eliyәcәk. mәzi yolun ortasında bu fikirә dalıb getmişdi ki, birdәn bir qaqaş yanından ona çiyin atıb keçdi.

    - yavaş ol da gijdillaq
    + sik kimi bitmisәn yolun ortasında, pişiyә zoofil kimi baxırsan
    - әә, bura gәl

    mәzini birdәn qeyrәt basdı. ancaq qaqaş onu almıyıb, yoluna davam elәdi. mәzi zoofil sözündәn sonra, pişiyә bir alıcı gözlə baxdı. sonra "әstağfürullah" deyib yoluna davam elәdi.
    pişiyin tez tez onun qabağına çıxmağı artıq mәzini şübhәlәndirirdi. yadına çoxdan baxdığı bir film düşdü. fight club. filmdә qaqaşın gözünә biri görünürdü vә hәmin adamın hәyatına yön verirdi. elә bu vaxt, mәzinin ağına bir şey batdı.

    - sikim için, mәnim superegom da olsa olsa, ancaq pişik olardı. kimin qabağınnan keçirәm, mındar olur.

    dönüb pişiyә yaxınlaşmaq istәdi, ancaq pişik artıq getmişdi.



hamısını göstər

üzv ol

...