bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

azərbaycandakı insan modelləri

əjdahalar   googlla
ən nifrət edilən insan tipi - kozmopolitizimdən danışıb azərbaycanlıya nifrət edən tiplər - səhərdən axşama playstationda sülənən uşaqlar - bəxtiyar hacıyevin fanatkaları - telefonla çox danışan vətəndaş - sözlüyün praktiki istifadələri - kişinin oğlu olar - range roverli polis dayday - vikinq
    113. bunu bir tanışımın tanışına yazıblar. kreativlikde sınır tanımayan ve bu istedadı da boş-boş şeylere xercleyen insan modeli. başqa deyişlə azerbaycandakı insan modeli.
    " salam necesen? sozumu qisa eliyecem. men azerbataycan respublikasinin vetendawiyam ve azerbaycan respublikasinin her hansi gozel bir guwesinde anadan olmuw qizla taniw olmaq isterdim. hemin qizla daxilen xaricen analoji fizioloji bioloji cehetden dialoq monoloq qurub tanimaq isterdim. ve men pis gunumu yaxwi gunumu hemin qizla inkiwaf etmiw dovletde gunlerimi lkecirmek isterdim. hal hazirda azerbaycan bmtnin terkibine daxil oldugu ve natiq insanlarin yawadigi bu diyarda hec kes tek qalmaq istemir. dahi fransiz alimi demiwdir: " i l ny a pas de funce sans feu" . duzdur bu atalar sozunun tercumesini bilmesem de her halda bu cumlenin tam yeri idi. menim hisslerimi her halda aciq aydin bawa duwdun. caliwin dovletciliye tam sadiq qalin. bir de ki unutmayin ki faydasiz heyat vaxtsiz olume beraberdir. bu sozleri hec ozum de bilmedim niye yazdim ama bowu bowuna da yazmadim yeqin ki sen meni aciq aydin bawa duwdun. nitqimi dahi alman berberinin sozleri ile bitirmek isteyirem: " la justice sansla force air est impuisante". sozumun qisasi taniw olaq daaaaa"



hamısını göstər

üzv ol

...