bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

retrica



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
bir oğlanda dözülə bilməyən şeylər - facebokda soyadını li əvəzinə lee kimi yazanlar - qız - qız tutmağın yolları - 30 yanvar 2014 bakıya yağan qar - cosmopolitan - azərbaycanlı oğlanların çox yaraşıqlı olması - hər fotoaparat alanın özünə fotoqraf deməsi - glamour
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

1. ios platformalılar üçün şekil düzeltme proqramı
menim kimi her şekilde eyri üyrü düşen adama bele profil şekli çıxartdırdı sağolsun

evvelce bu proqramlar haqqında müeyyen bir "önyargı"ya sahibsiniz bilirem, instagramın özü kimi meselen. çünki her civide her pozada şekiller doludur, amma işe bir de bu terefden baxın. rengleri doğru seçdikde neler olduğunu, ola bileceyini görürük. son zamanlar mehşur olan effektler ordan burdan, heyatın özünden götürülmedi elbette, meselen instagram effektlerinin bir çoxu gün eyneklerinden, köhne retro fotolordan, dijital filterlerden götürülmüşdür. bunları fikirleşib tapan adam dahidir ve yegin ki indi evinde oturub puro çekir

vaxt varıydı şekile vintage, retro effekt vermek üçün layer layer photoshopda şekil düzeldirdim, layer cızıq atmaq, rengler, işıq, indi bir toxunuşla hazırdı. qeribedi

+5 əjdaha

8. 2014-15 ci illərdə qızları sevindirən, qaqaşları xəyal qırıqlığına uğradan şəkil effekt proqramı

+5 əjdaha

4. ödənişli olan effektlərdə şəkil çəkə bilmədiyi üçün insanımızın screen etdiyi proqram. bir də bu proqram günümüzdə pox kimi məşhur olduğu üçün bəzilərinin "mənim retrica ilə şəklim yoxdu^^" deyib götünün şişməsinə səbəb olur.

+3 əjdaha

9. Retrica Bir dönəm üçün ayka, şirinka, balaşka, mişka, yetka adlı xanımların sevimli proqramı olmuşdur. Snapchat kimi virtual estetik proqramlarının çıxması ilə şöhrətini itirmiş və bu xanımların da kütləvi yoxa çıxması baş vermişdir.

+1 əjdaha

7. oy blya, sekilde bu bele deyildi axi, xiyara oxsuyur ki ala bu- demeyimize sebeb ola bilen proqram. ve hetta bir coxlarinin sekil cekdirme kompleksini qiran proqram.

+1 əjdaha

5. uzdeki sizanaq, reng kimi meseleleri hell eden proqram. selfielerde qeşeng şekiller ortaya çıxır. tumblr filan üçün 80-ci iller effektleri ile babat neticeşer alına biler. əmması saç rəngini it gününə qoymasıdır.
bir de son vaxtlar oğlanların' retrica ile gözelleşmeye çalışan qızlar' tipli statuslarına rast gelirem. hansı ki, qızların retrica ile müxtelif emosiyalar almış sifetlerini likesız buraxmayan insanlardır bunlar. sadece 110 iq ile temanı tutmaları bir neçe ay vaxtlarını alıb.

+1 əjdaha

3. android platformaya gəlməsi ilə bərabər artıq kasıb amma gururlu oğlanlarımızın qız tutmasını rahatlaşdıran proqram.



hamısını göstər

retrica