bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

pes oynayan qız modeli



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
camaat nə deyər sora - xaş sevən qız
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+7 əjdaha

19. öff yene klassik naftalin basmış klişeni xortladmısız sol frame"de . qızlar da gerek başlıq aça bugünden, barbie bebek seven kişi modeli deye. bu cür arayışlarda olan yaraşıqlı oğlanlarımızın fifa seven ibne oğlan modeliyle bağlı düşünceleri çox maraqlıdır mene. seveni varsa yeşillendirsin, biraz söhbetleşek ;)

+4 əjdaha

2. tez evlenin o qızla.

+4 əjdaha

3. bir başqa oğlan terefinden apdeyt edilmiş qızdır. ve butun levelleri keçmediyi üçün çox şeyi heç vaxt bilmeyecek olan qızdır. klassik "99dakı kimi qaçıb vurur" replikasını heç vaxt bilmeyecek qızdır, yada pandiani-luque ikilisinin ne olduğunu bilmeyecek qızdır. ama yene de qedri bilinmesi gereken qızdır.

+2 əjdaha

14. 99% faiz ehtimalla,ya ronaldoya görə real madridi,ve ya bekhama görə psj-ni seçəcəck qızdır.

+3 əjdaha

18. mən hamıdan fərqliyəm, alın məni tükəzbanlığı etmədiyi müddətcə normal qızdır.

+2 əjdaha

1. öyrenende her kesin gözünü kellesine çıxardan modeldendir. niye ele olduğu hele de tapa bilmemişem

+1 əjdaha

5. bir müddet sonra qız kimi baxılmayacaq qızdır. ona ala, ağaeli kimi xitab edilecekdir. ya da onsuzda qız demeye min şahid gerek olan qızdır. men ondan gözelemdir, o menden yaraşıqlı. ya da psixolojik ve sosyolojik baxımdan travmaları vardır. amma yene de pes vurulmalı insandır.

+1 əjdaha

17. bizim tırkaverən qaqaşların tırkasına gedib pesə maraq salan qızdır. bu cür diqqət çəkən qızlar əsasən çirkin, öz kruqunda qoz qoyulmayan tiplər olur ki, çarəni pesdə görürlər. artıq bayağılaşmış forma alıb



hamısını göstər

pes oynayan qız modeli