bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
istanbul bakı avtobusları
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

istanbul bakı avtobusları

#digər

gənclər, istanbuldan bakiya gəlmək niyyətindəyəm ancaq təyyarə biletlərinin qiyməti olduqca yüksəkdir. günü gündən də yüksəlməyə davam edir.
avtobus və təyyarə qiymətləri arasinda ki fərqdə uçurum qədərdir. indi zəhmət bu yolu gedib gələn birisi bunun dezavantajlarini desin. ayrica neçə saat çəkir bu yol ?


User Avatar

1. ay əllərin dərd görməsin bakı-istanbulunu da mən soruşacaq idim -*

başsız atlı @4309

User Avatar

2. 48 saat çəkirmiş hacı

başsız atlı @4310

User Avatar

3. dezavantaj odur ki bir var iki saat yarıma xan kimi gedesen bir de var en az 35 saata. bakı istanbul avtobusunda ne qeder deyirsen gijdıllağ adamlar olur. teyyarede de oluree amma bir var bir gijdillağa 2 saat dözesen bir de var 2 gün. gömrükde gözlemeler ise işin en murdar terefidir. gürcüstan-azerbaycan serheddi emelli başlı qehbexanadır. 6 saat gözlediyim olub. sen keçirsen serheddi amma avtobus yoxlamada olur.

gözaltıgözlük @4311

User Avatar

4. siqaret (çox )çekensense bu da ayrı derddir. avtobubs 4 saatda bir dayanır. tualet ehtiyacı da hemçinin. indi olur da görürsen reski tualete getmek isteyi yaranır amma avtobusun dayanmağına 3 saat 45 deqiqe qaldığını bilende hacet giderme isteyinin verdiyi ağrı iki qat çoxalır -*

gözaltıgözlük @4312

User Avatar

5. ilk mesele odurki serhedde heyatin çürüyecek.avtobusda ne tip desen adam var.ele adamlar varki teyyarede ne qeder gijdillag qabagiva cixsada onlar qeder olabilmez.bilmirem 36 saat filan bir insanin gotu nece tab getirebiler oturmaga.men bir defe getdim duz 1 hefte sıça bilmirdim.calis teyyareyle gel,avtobusla geleceksensle allah komeyin olmus.

sən yox mən yox bəs kim kardashian @4313

User Avatar

6. lele onu bunu bos ver gemiye qulaq as :D bu baki istanbul avotbuslarin serhedde qayirirlar. demeli ne qayrersan, ankara ucun deyim,. seher saat 1 yada 9da hansi varsa ankara tiflis cixirsan yola, orda dusursen, deyirsen apar meni qirmizi korpuye o da hardasa 4-5 nefer olanda adam basina 15 lari zad dusur 15 lira, serhedi elinde ves 10 deyqeye kecirsen, avtobusnan olsan 4-5 saat cekir bu proses, ordanda oldu qazel olmadi balaca masin qazel 10 manat balaca masin 15-20 manat gelirsen bakiya kele kimi, inan bu dediyim yolculuq adami hec yormur. eger mumkunse ankaradan yola cixmamisdan qabaq 1 gun yatma :D butun yolu yatassan. menim inan 5-6 defe getmisem hemisede yanim bos olub uzanib yatmisam

injohny @4314

User Avatar

7. sən gəl belə elə. istanbuldan min tiflis avtobuslarına, gəl düş tiflisdə. oradan da qatarla qayıt bakıya. ən rahatı.

why so serious qadan alım? @4315

User Avatar

8. 36 saat çekir. yaxşı uşaq olsan avtobusda vi-fi de tapa bilersen. elbetdeki min avtobusa gel. heç gelmemise daha asan olacaq yol. 7 il gedib gelmişem o yolu. çox problem yoxdur. tek çetinliyi serhed keçerken sıra gözlemek falandır. o da artıq evvelki qeder uzun deyil.
min avtobusa çıx gel

timidus @4316

User Avatar postun sahibi

9. gənclər, təklifləriniz və məlumatlandırdığınız üçün təşəkkür edirəm.

gandalfın əsası @4317

User Avatar

10. Lele hardaysa bir ay evvel gedib geldim 30 saat sürdü.serhedlerde cox bekledi.2 saat azerbaycanda lengidik.o da alişilmiş bir şey zaten metro turizm yaxşidi qiymeti 70$.birde bu istide yol çekmek leş edir adami

yazmasam olmaz @4318

User Avatar

11. Bekledi yox beklemedi olcaq

yazmasam olmaz @4323

User Avatar

12. sürücünün arxasında oturan, aşırı makyajlı qızlara ilişmə

pəncərədən keçə bilən milçək @4347

User Avatar

13. Ankaradan Bakiya nece saatliq yoldu avtobusal?

oxuyucu @17999

sən də yaz