bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

22 yazar | 30 başlıq | 36 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 36 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 5 tanah filarmoniya bağı tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Dovlet Proqrami ile gedim yoxsa basqa bir yol? 2 m/təcrübə gündəliyi 5 m/Vacib məsləhət 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








hakim



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
erkin qədirlinin sözləri - ilham əliyev - əbülfəz elçibəy - ikinci qarabağ müharibəsi - cüneyt çakır - 26 noyabr 2015 nardaran hadisələri - türkiyə - azərbaycan - recep tayyip erdoğan - məhəmməd əmin rəsulzadə ensiklopediyası
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

4. eksi sozlukte bele bir entry var hakimler baresinde. bilmirem dogrudur ya yox copy paste etdim

ingiltere'de yargıçların maaşı yoktur. onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri vardır. ingiliz devleti hakimlerine o kadar güveniyor yani.

birgün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000 poundluk bir çek bozdurmak istediğini söyler. tabii ortalık birbirine girer. banka yöneticileri en üst makamdan onay almadan bu kadar parayı veremeyecekleri söyleyip hemen içişleri bakanlığı, adalet bakanlığı, başbakanlığa filan telefon ederler. ancak aradıkları her yerden gelen cevap aynıymış: ödeyin!

gel gelelim bankada o kadar nakit yoktur. hakimden ertesi gün gelmesi rica edilir. ertesi gün para bir bavul içinde hazırlanmıştır. aradan birkaç gün geçer. hakim çıkagelir. parayı bankaya geri vermek ister. banka yönetimi şaşırıp kalır. hemen adalet bakanlığı aranır. derhal bakanlık müfettişleri devreye girer ve hakime hareketinin sebebi sorulur. hakim "kraliçe nin hükümeti bize gerçekten bu kadar güveniyor mu? onu sınadım" cevabını verir.

raporlar bakanlığa iletililir ve aynı gün hakim azledilir. adalet bakanlıği hakime gönderdiği yazıda gerekçeyi şöyle açıklamıştır:

"kraliçe hükümetinin saygın bir hakimi, devletine güvenmiyor ve onu sınıyorsa, devlet ona asla güvenmez."



hamısını göstər

hakim