bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

türk

əjdahalar   googlla
türklərin sevilməyən cəhətləri - sözaltı sözlük - sözlükdəki türkiyəli yazarlar - türkiyə - mustafa kemal atatürk - recep tayyip erdoğan - sözlükdə türkcə yazılmasına icazə verilsin kampaniyası - ekşi sözlük - azərbaycan - azərbaycansayağı türkcə
    10. dünyada sayı 160 milyondan çox olan bir toplum, ulus.
    "türk" deyib, ancaq türkiye türklerinden behs etmeyiniz bir terefe qalsın. bir qram tenqid medeniyyetiniz yoxdu. he, hansısa milletin ekseriyyetinde sevilmeyen terefler ola biler. ancaq adam kimi bu milletde filan şey beledi demeyi bacarmırsınız. sikim-soxumnan danışıb, terbiyesizcesine saldırırsız. tarix boyu onun-bunun yumruğu altında olmuş ölkenin vetendaşlarına göre heddinden artıq iddialısız. özünden razılıq edib, azerbaycanlıları alçaldan türklernen eyni bezin kenarısız. erməni adam deyil deyən azərbaycanlı kimi başlıqlarda humanizm, anti faşizm, xalqların dostluğu bilmem ne zırt-pırtdan behs edib, türklere aid olan her başlıqda nifret püskürürsüz.
    bu qeder menfi terefleri olan bir xalqın götünden yapışmanız da ayrı bir meseledir. yatıb-durub türkiyeden danışırsız. bele sevimsiz xalqdısa, uzaq durun. ne gedib girmisiz ağızlarının içine?

19 əjdaha

freethinker
#120736


19.05.2014 - 13:28
+185 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...