bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

yazarların ən pis pərt olduğu an

əjdahalar   googlla
güldürən hadisələr - güldürən səhv oxumalar - iyrənc zarafatlar - gözəl qız və çirkin oğlan münasibəti - ən şit zarafat - zarafat - lazer epilyasiyası - şit zarafatlar
    25. ala iller qabaq bir qız var idi bizim qonşuluqda.xoşum gelirdi.bir az fırlandıq eledik.bir az da o mesele eledik.sonra men xarice gedesi oldum oxumağa.bu qız bir iki defe mene zeng zad elediki sen qayıtmalısan ölkeye zad.amma sebebini demir.dedim senin başın xarab olub deyesen.el çek mennen.
    neyse biz danışmadıq illernen.sonra bir ara qayıdım ölkeye.bir defe evden dostumla çıxanda yolda bu qızı gördüm yene. bir az yaşlanmışdı.yanında da bir arıq uzun oğlan uşağı var idi.yanımdakı dostum qoluma vurub sakitce dedi ala bax o uşağa.deyirler ki uşaq başqasınnandı.qızın eri de da bunu öyrenib.indi esebleşib arvada icaze vermir ki uşağa yemek versin.bir de gözümün içine baxıb "ala uşaq da yaman sene oxşuyur ha?" deyib güldü.ala birden ağlıma bu qızın meni zornan ölkeye qaytarmağa çalışmağı zad yadıma düşdü.sen deme bu uşağa göreymiş.nece pert oldumsa pomidor kimi qızardım.ele olara yaxınlaşanda qız da meni gördü.o da qızardı.

    ne bilim ala.indi üreyim partdayır ki gedib soruşum ki

    -ağez mennendi bu uşaq? bes deyirdin derman atıram qandon taxmasan da olar?he az?

17 əjdaha

siradanikinci
#149841


22.02.2015 - 20:00
+140 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...