bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

edward witten

əjdahalar   googlla
sözlüyün ən cool yazarı - graviton - sözaltı sözlük - timidus - bakirfikir - bazarov - yazarların ən sevdiyi yazarlar - məryəm mirzəxani - yazarların blokladığı yazarlar
    38. çox yanlış gәlmiş, söhbəti heç tutmamış bir digər yazar. ala bu dildә google-da bir şey axtaranda heç nә çıxmır e, a kişi, xәbәriniz var? sözlüyün mәqsәdlәrini oxumusuz? oxumusuzsa #20572 nömrəli entryni 100% görmüsüz. ancaq böyük ehtimalla profilinə baxıb mod, ya da 60-70k reytinqli yazar olmadığı üçün qoz qoymamısız. bir daha mәn dә tәkrar eliyim. sözlük onunçün deyil ki, burda 5-10 adam yığışıb brainstorm elәsin. bir birlәrini әjdahalıyıb, umbaylasınlar. sözlük onunçündü ki, bu sik kimi ölkәnin yazıq vәtәndaşları ana dillәrindә 2-3 kәlimә söz tapıb oxuya bilsinlər internetdәn. sözlük onunçün deyil ki, sәn alan turing haqqında yazanda tanıyanlar entryni әjdahalasın, tanımıyanlar da yenә nә danışır bu deyib umbaylasın. a kişi, mәn psixologiya imtahanına burdan experimentlәri oxuyub hazırlaşmışdım, gedib yazmışdım hamsını. sözlük bunun üçündü. faydalı kontent sözlük yazarlarının böyük çoxluğunun reaksiya verdiyi kontent deyil, google-da axtaranda tapılıb, kiminsә işinə yarayan konentdi. sözlükdә yazmaq reputasiya davası yox, sosial mәsuliyyәtdi. kiminsә imkanı çatır, nәşriyyat evi açır, bәdbaxt xalqına faydalı ola bilәcәyini düşündüyü kitabları tәrcümә elәtdirib maya dәyәrinә satır. kimisi mәdәniyyәt üçün teatr qurmağa çalışır. biri gәnc musiqiçilәrә dәstәk olur. biz dә ordan burdan eşitdiklәrimizi bura yazırıq ki, kimsә faydalansın. ki edwardınkıların әksәriyyәti faydalı idi. fizika bir yana, yәhudilәr haqqında yazdıqlarına aznetdә heç yerdə rastlaşa bilmәzsәn. bu millətә yәhudi deyәndә ağıllarına alnına göz işarәsi çәkib, kapuşonla fırlanan adamlar, maksimum masonluq zad gәlir.
    adama bax ala. gedir, gedәndә dә geriyә heç nә qoymur. mәn burdaykәn rәğbәt görmüyәn sözlәrimin mәn gedәnnәn sonra heç kimә faydası toxunmasın deyir. bәrәkallah.
    mәn bunu yazanda boşuna yazmırdım. güvәndiyimiz dağlarda uçqun var, kәrbәlayı.
    #153320
    (baxma: həyatdı da, zaur)



hamısını göstər

üzv ol

...