bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sözaltı etiraf

əjdahalar   googlla
dünənin ən bəyənilənləri - sözaltı sözlük - molla nəsrəddin - ana - keçən ayın ən bəyənilənləri - köhnə sevgilidən geriyə qalanlar - ekşi sözlük - həyatın nə qədər cındır olduğunun anlaşıldığı anlar - dünyanın etibarının olmadığının anlaşıldığı anlar
    468. eslinde yazmaga basliq tapmadim deye bura yaziram.lap eslinde axtarmadim axtarsaydim yadimnan cixacaqdi yazdiqlarim.neyse bu sözlük ela yerdi etağa.timidus allah senden razi olsun burani acmisan.bizde yigismisiq altina.teqaud basligina girdim entryleri oxudum.ble.bu deyqe kecirdiyim hissleri yaza bilmirem.hormonlar zad atdanib dusurler ses gelir bura.neter sevinirem ala.plan zad qururam ordan bu qeder maas geler burdan bu qeder zad.ala ne zor seydi telebelik.oxuyuram icimde sevinc qurur adini bilmediyim hissler bas verir.ozumde mecbur olmadiqca kravatdan durmayan bir insanam.ama gorurem ki camaat alirda ala men nie ala bilmiyim teqaudu.ble zoram etaga.sevirem sozluyu.timidusu,injohhnyni.qalaxsini,bassizı,lezzet eliyirsuz.imtahanlarin neticeleri aciqlansaydi.mende bas vurardim o muqeddes teqaude.got bextimde var inaniram ki mene dusecek.icimde o hiss var.inaniram beli inaniram.
    (baxma: gijdıllax yazarın gijdıllax entrysi)
    6il sonra gelen edit: teqaud ala bilmedim. Hemise islemek mecburiyyetinde qaldım. Hetta o qeder isledim ki, meqsedlerimden uzaglasdim. Hele de isleyirem ve tehsilimi bitirmeye calisiram. Bir gun buralarda burs axtaran bir telebe gorsem ayda 200 dollari mennendi.



hamısını göstər

üzv ol

...