bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

iki rockçu

əjdahalar   googlla
yaran başlıqlar
    1. iki rokchunun hekayeleri davam edir =>

    bir gun togrulnan ziya qarajda oturub sohbet ediller.

    togrul: ushag olanda mehlede iki dene berk dostum var idi. biri adam pichagliyib icheri dushdu, o birini de krupnu ogurlugdan basdilar icheri. beli bu iki gijdillax menim dostum olublar. ama ish orasidiki men onlarnan vaxtinda dostlug eliyib qutarmisham. heqiqetende urekden sevirdim onlari. chunki hersheyi biryerde eliyirdik. her ikisi bu deyqe azadligdadilar. umid eliyirem birde qayidib 4 divar arasina girmezler. bu dunyaya ikinci defe gelseydim, onlarin da ikinci defe gelmeyini isterdim. dogurdan da dehshetli derecede gozel idi yashadiglarimiz, bir yerde pox qaynatmagimiz. gece dushende qoshularin qapisini doyub qachirdig. dashnan baxchanin pencerelerini qirirdig. patamdart trasinnan kechen kamazlari meyve terevez, elimize ne kechdise onnan vurardig. hetta bi defe boyuk avariya oldu. vurdugumuz kamaz reski dayandi arxadan gelen vaz2106 markali avtomobil ona girdi. sonra da tebii olarag patamdart bir birine girdi. cox qorxmushdum. cunki balaca qardashimida ozumnen aparmishdim kamaz vurmaga. qachdig. seher 5e qeder parkda qalmishig.ortalig sakitleshsin deye. qardashim da mene suallar verirdi, men de onu sakitleshdiren cavablar verirdim.
    bax ele o gece balaca qardashima uduzmusham. onnan sonra hemishe men sakitleshdirmeye chalishiram onu. bilinmezliye dushen kimi ustume gelir ve mennen sakitleshdirici cavablar gozduyur. men ise yox deyemmirem chunki birinci defeden uduzmushdum. o meni yox men onu sakitleshdirmeliydim o vaxt ve onnan sonra hemishe.
    o iki dostum ise hemisheki kimi oz enenelerine sadiq qaldilar ve hechne onlarin sikine olmadi o gece. onlar da orda uduzdular. qaygisina qalacag hechneleri olmadigi uchun uduzdular. belke de buna gore gelecekde turmeye dushduler.
    vopshimde o gece biz 3 nefer uduzdug. men ve iki dostum. udan ise ancag menim balaca qardashim oldu.



hamısını göstər

üzv ol

...