bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

qonaq gələn ailədəki uşaq

əjdahalar   googlla
kefi pozan xırda şeylər - qonaq olunan evdə birşey sındırmaq - gəzintiyə gedəndə müəllimin uşağını da gətirməsi - avtobusdakı azyaşlı uşaq - azturka
    35. nifrət edirəm. ağlayan qonaq uşağına, qonaq gəldiyi evə istədiyi şeyi eden qonaq uşağına, dirəşən qonaq uşağına, senin bilgisayarına senden icaze almadan oturan ve oturduğun da durmayan qonaq uşağına, kitablarını barmaqlayan dergilerivin altını üstüne getiren qonaq uşağına, dizayn üçün qoyulan balaca maşınları görüb, ağlaya ağlaya onu isteyen qonaq uşağına, saymaqla bitmez özüm ölüm.

    uşağa baxdığında, israf sözünün tam menasını başa düşürsen. (baxma: sperma israfı)

    bilmirem nedendir, ama abiler, ablalar uşaq eşqine düşende 2 defe düşünün allah eşqine... mende böyük danışmaq istemirem, ama menim bele bir uşağım olsa en azından evde qapısını bağlayar evde qoyaram.

    birde bu uşaqların valideyineri var bildiyin xiyar. uşağa bir söz demekden dönüb "zerer çekene" "ya ne oldu ki, parası neyse veririz canım. "

    beyin çömür ala bunda. al paranı sox götüne siktir get lan göteş neyime lazımdır senin paran. pul ile alınacaq şeyler var alınmayacaq şeyler var gıjdıllağ demek isteyirem ama yene de içimde qalır.

4 əjdaha

azturka
#168164


01.06.2015 - 15:19
+60 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...