bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

gələcək təxminləri

əjdahalar   googlla
gizli elm - futurology - texnoloji işsizlik - 4-cü sənaye inqilabı
    13. deyilenlerin eksine irqcilik artacaq. ancaq irqcilik evvelki kimi sefsetelere dayanmayacaq; buna irqcilik bele demeyek. daha cox timidusun dediyi kimi mental diskriminasiya. artiq bu baslayib. meselen qara derililerin iq seviyyesinin ag derililerden daha asagi oldugu haqqinda il erzinde yuzlerle meqale yayimlanir. propoganda aparilir. qara derililerin qebul olduqlari universitet siyahisi, secdikleri ixtisaslar ve s. statistika kimi yayimlanir. afro-amerikalilarin iq ortalamasi 85 filandi. bes-on il sonra bunlar ya muharibelere, xesteliklere ve s. qurban gedecek ya da ele iyirmi ile filan bir-birlerini qiracaqlar. gelecek zeka uzerinde qurulacaq. tutaq ki kecen esr muharibeler avropada olurdu, duzdu? bu esr yaxin serqde olur. kecen esr avropalilar helak olurdu. ancaq bu esr erebler ve s. bu onbes-iyirmi ilde yaxin serqde milyonlarla insan olub gedecek.

    konul isteyerdi dunyada her kes sulh icinde yasasin. yeni dunya bu cur olmasin. insanlar bele olmesin. ancaq ortada ciddi bir ferq var; zeka. bu sebeble biz istesek ve istemesek bele fransada 100 nefer olende bu dunyaya tesir edecek; ancaq suriya sabah dunyadan silinse sexsen sizinde qozunuza olmayacaq.

    qaldiki suriyalilarin ve s. yaxin serq milletlerinin arasindaki yuksek zekali insanlara. onlara gore narahat olmayin; belke xeberiniz yoxdur ancaq almaniya turkiyeye gelen multecilerden tehsil alanlari, dunya gorusu olanlari ve s. secib aparir artiq. hetta bu yaxinlarda bir muhendis birbasa amerika vetendasi oldu suriyadan.

    geride qalanlar ise turkiyede filan qalacaq. ya da ele o serhed erazilerde bes-on ile yox olacaqlar.

    dediyim kimi bunun siqnallari artiq gelir.

3 əjdaha

sistem robotu
#202859


10.03.2016 - 15:47
+110 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...