bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

güldürən hadisələr

əjdahalar   googlla
keçən ayın ən bəyənilənləri - yaran hadisələr - ibrətamiz söz6 hekayələri - trainspotting - iyrənc zarafatlar - ingiliscə danışarkən buraxılan quşlar - dünənin ən bəyənilənləri - injohny - yazarların başına gələn maraqlı hadisələr - yalan, qərəzli, vicdansız xəbərlərlə qarşılaşan ikişəxsiyyətli adam
    193. bir gün kendlerin birinde mezahir kişi toyda neyi var içib geler eve. toyda yediyi yemeklerden hansısa medesini ve bağırsaqlarını xarab eliyir. kişi özünü zorla eve çatdırsa da, pillekeni çıxıb qurtarmadan özünü batırır. arvad da gelib kişini bu veziyyetde görüb, deyine-deyine kişinin paltarlarını çıxardır, temizleyir.
    seher kişi oyanır, paxmelden de ayılır, axşam terefi maşını xodlayır çıxır evden ki, getsin rayon merkezine. kendi çıxana qeder 5-6 nefer bunu saxlayır ki, "ay mezahir dayı, eşitmişik dünen bele bir hadise olub. her şey yaxşıdımı? problemin zadın yoxdu ki?" mezahir de her soruşana açıqlama eleyir, axırda bezir deyir "bes siz hardan bilirsiniz bunları?" . cavab verirler ki, bes arvadın seher malı naxıra çıxardanda arvadlara danışıb. mezahir kişi de maşının üzünü dönderir qayıdır eve.
    çağırır arvadı. deyir "a köpek qızı bir gün sen menim tumanımı çıxartmısan, bütün kende yaymısan. 40 ildi her gece senin tumanını men çıxardıram, bir defe eşitmisen kimese bunu deyim? "

5 əjdaha

jafarov
#251869


29.04.2017 - 12:20
+285 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...