bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

lsd

əjdahalar   googlla
dopamin - ölmədən edilməli olan şeylər - magic mushrooms - lsd üstündən weed çəkmək - limitless - seksdən daha yaxşı şeylər - allen ginsberg - shine on you crazy diamond - psychedelic
    15. Eger bu real menzere olsaydi, beyine kenardan psixedelik tesir ederek hemin menzereni bele gorecekdiz. Ustelik burda gorduyunuz her bir detali ayri-ayriliqda oz yerinde (biri onde, digeri ondan arxada ve s.) fraktala cevrilib, musiqi ile size reqs edecekdi. Gorduyunuz her bir detal sizin ucun oynayacaqdi ve gorduyunuz her bir detalin reng tonlarini aciq aydin sece bilerdiz, lap en uzaqda olan obyektleri bele iti gore, en kicik piksel goruntunun bele reng tonunu sece bilecekdiz. Ve bu gorduyunuz daima fraktal formasinda hereketde eden menzere size iliq bir ilahi eshq (sanki en sevdiyiniz insani qucaqlaya onu hiss ede tamamlanmisiniz), bagliliq, mesumluq, mohteshemlik hissi, xosh-iliq bir ushuntu vere sizi hipnoz edecekdi. Ve bu hipnotik auradan ayrilmaq istemeyecekdiz. Agaclarin yarpaqlarinin, qushlarin, gezen ceyranlarin nefesini, cayin, caydaki baliqlarin, kuleyin, buludlarin, bu qalada gezen her bir insanin addimlarini bele kristal temiz eshidecekdiz. Her bir sese ayri-ayriliqda fikrini cemleye ve yaxud hamisini eyni anda dinleye bilecekdiz. Her bir detali ayrica ve yaxud eyni anda gore bilecekdiz. Agciyerlerinize giren nefesin gedish gelishini, mahnida dinlediyiniz mugenninin her bir ses telinden cixan sesi, notu, hetta bogazindaki nemliyi bele hiss edekdiz.
    Esl mocuze beyindir. Etrafdan qebul etdiyi informasiyani nece qebul edib, derk etmeyimiz beynimizde qura bileceyimiz yeni neyronal elaqelere gore deyishir. Cunki goz hemin gozdur, qulaq hemin qulaq ve etrafdan qebul etdiyin informasiya da hemin informasiyadir. Beyin ise tam bashqa formada derk edir.
    Ve bu nagil dunyasi deyil, real dunyadir. Her gun eyni cure gorub derk etdiyin, her gun eyni bildiyin dunya. Deyishen dunya deyil, deyishen senin beyninin bu dunyadan aldigi informasiyani hansi neyronal kontaktlarla analiz etmendir. Dunya inanilmaz derecede gozeldir.

    https://www.facebook.com/braingasm.us/photos/a.817214565030472.1073741826.816403231778272/1424115661007023/?type=3

8 əjdaha

brainqasım
#256920


11.07.2017 - 03:55
+445 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...