bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

sevgilini unutmaq üçün məsləhətlər

əjdahalar   googlla

    13. unutmaq yaxşı şeydi, bes qarşı teref unutmaq istemirse neynemek lazımdı? 4 il süren bir ilişkim oldu. azerbaycanın en gözel qızlarından biriydi. bele deyim ki 28 malla girende hamı çönür bize baxırdı. bir neçe azerbaycanlı aile bize teref yaxınlaşıb derhal çocuq elemelisiz diye tövsiye bile verdi. aradan vaxt keçdi, türkiyeye dönenden sonra qız terefi ayrılmaq istedi. hemen tamam deyib meseleni bağladım. bu arada men türkiyede olanda pul yığıram ki hanımefendi bura gelecek de maşın zad almalıyam ki bilirsiz qıymetler od günündedi. taxmini 30k$ biriktirenden sonra bu olaylar başverdi. madem bele oldu men de çıxıram dünya turuna dedim. fikirleşeden sonra bunun da yaxşı fikir olmadığı qenaatine geldim.
    godin marka gitaranı aldım. onsuz illerdir xeyalını qururdum. heyatımm bele gözel devam eleyerken ne oldu dersiniz. qızımızın maması mene zeng vurur. bu qadın ile en axırı 2 il evvel görüşmüşem. siz demeyin qızı menden sonra istemeye gelirler. ama o da nesi qızımız her şeyin pul olmadığını görür. depressiyaya düşür. maması zeng vaxtı gel qızımızı sene verelim demez mi ? ulan men onsuz seni qızınızı unutmuşam, döl beyin deyilem axı ardınca zırıldayım ki mene tezeden qayıt. siz demiş ele bildi ki xoşqedeme gedib deyecem mene bu qızı alın -*. demeli anasını bir güzel siktir eleyenden sonra qızını da siktir eledim.

    yani bazen siz unutmağa çalışsanız da qarşı teref el çekmir. ister qız olun ister oğlan. bir insan bir defelik size ayrılaq demişse heç arxanızca baxmadan gedirsiniz ve özünüze sayqı duyduğunuzu var sayaraq en az 6 ay teze ilişkilere başlamırsız. bol şanslar.

9 əjdaha

akbilibitenadam
#288478


15.07.2019 - 17:54
+220 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...