bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

bakcell

əjdahalar   googlla
azercell bakcell narmobile - güldürən hadisələr - uzaqları yaxın edənlər - yazarlar vorzakon olsa seçəcəkləri ləqəblər - ayrılmaz ikililər - azercell - sosial şəbəkələr - sözaltı etiraf - yalnızlıq
    33. #232033 vaxtında demişdik deyəcəyimizi amma bunlar həyasızlıqda level atlayıb rekordları alt üst eləməkdən yorulmadılar.
    ən son atdıqları sms: Hormetli abunechi, Azerbaycan Respublikasi Neqliyyat, Rabite ve Yuksek Texnologiyalar Nazirliyi terefinden verilen melumata esasen internete tetbiq edilmish muveqqeti mehdudiyyet ishgaldan azad olunmush ve kecmish cebheyani erazilerde hele de qalmaqdadir. Mehdudiyyetler aradan qaldirildiqda bu barede muvafiq qurum terefinden ictimaiyyete melumat teqdim olunacaq. Anlayishiniz uchun size teshekkur edirik. Qarabagh Azerbaycandir!

    yaxşı anlayış deyirsən anladıq müharibədir məhdudlaşdırmısız(o da nəyə yaradısa video atmayan əsgər qalmadı cəbhədən nəysə ona da bir sözümüz yoxdur) vermədiyiniz paketin pulunu sorğu sualsız avtomatik çıxmaq nədir onda? onu niyə məhdudlaşdırmadız ay cibgirlər?
    qarabağ azərbaycandır bəlkə amma hemişəki kimi azəbaycanın yiyəsi yoxdur(qanunsuzluq mənasında) yenə.

1 əjdaha

ricardus
#310530


14.11.2020 - 22:07
+255 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...