bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

bakıda maraqlı kafelər və restoranlar

əjdahalar   googlla

    3. Daha çox maraqdansa dada fikir verirem men restoranlarda. Bele deyim bir restoranda servis pis deyilse, menyu özüne mexsus ve yemekler de yaxşıdırsa ora yeteri qeder maraqlıdır menim üçün.
    Şeherde en beyendiyim restoranlardan 5'i:
    Mangal steakhouse - buna sebeb az olmayan 10-12 cür dry ve wet age steak'lerinin olmasıdır.(böyük ehtimalla prive steakhouse'da da var amma prive'ı sadece wolt'da görmüşem ve steak olaraq dry, wet age yazdığını görmemişem )
    Fireworks Urban Kitchen - listime almağımın tek sebebi Wagyu'larının olmasıdır. Bakıda başqa bir yerde wagyu görmemişem. Marriott otelinde yerleşir.
    Da Massimo ve Scalini - Bakıda olan en yaxşı italiyan restoranlardır mence. Çox da pasta insanı deyilem açığı başlanğıclar hemişe meni daha çox çekir. Amma hem başlanğıclar hem de pasta yaxşıdır. Özellikle Scalini'nin geniş şerab menyusu var.
    L'avenue - Deniz Kenarında yerleşen bir fransız restoranıdır. Başlanğıcları da yemekleri de çox gözeldir. Geniş bir şerab menyusu var. Getseniz eger ağ şerabla (chardonnay) ilbiz yoxlamanızı da tövsiye edirem.
    Bu yazdıqlarımdan ferqli olaraq men orta asiya metbexini de çox beyenirem. 7/40 kosher deye bir yehudi restoranı var idi amma bağlandı. En sevdiyim falafel ve humus orda idi. Hal hazırda pandemiya veziyyetinde daha yaxşısını axtarıram.
    Qiymet baxımından bu 5 restoran da (7/40 kosher bağlıdır ve bahalı deyildi, orta idi) reqiblerine nezeren nisbeten bahalıdır. Diqqetizde olsun.

1 əjdaha

john marston
#314186


23.12.2020 - 00:42
+590 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...