bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

səmra rəhimli

əjdahalar   googlla
sevişmək istənilən məşhurlar - azərbaycan köşə yazarları - fəxr edilən azərbaycanlılar - səs azərbaycan 2015-in qalibi - 2016-cı ilin ən yadda qalan hadisələri - kəndçi
    30. Azərbaycanda transvestitlərə olan aqressiyaya qarşı çıxan müğənni. Buna görə çox tənqid olunurdu. Bu gün instagram storisində həmin adamlara cavab verib.
    "Yolda transvestit gorende, mashinlarini saxlayib tixac yaradanlar, directde mene “teblig eleyirsen? Senden gozlemezdim. Sene hormetim var idi. Mahnilarini sevirdim artiq seni dinlemeyecem” kim cumleler yazirlar.
    Cinsi beraberliye qarshi cixanlar, kishiden bashqa hec bir cinsi adam yerine qoymayanlar, bir zehmet hec menim dinleyicim olmasin da.
    insanlarin shexsi heyati ve secimleri meni, seni, onu, bunu maraqlandirmamalidir. En boyuk terbiyesizlik ele kiminse heyatina burnunu soxmaqdir. Ve bir sheyi de beyninizin bir kenarina hekk edin omurluk, hec kim kimese baxib cinsiyyetini, geyim terzini, heyat terzini
    deyishmir. Kimse nese edirse icinde ona meyillilik var deye edir, kinoda, instagramda, orda burda gorduyu ucun deyil. Biz insaniq shuurumuz var, qoyun deyilik. Ozunuzle durust olun"
    link link

18 əjdaha

freethinker
#335009


28.08.2021 - 11:44
+916 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...