bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

tattoo

əjdahalar   googlla
yazarların bədənlərində görmək istədikləri tattoolar - tattoo ediləsi sözlər - tattoo haqqında məsləhətlər - tattoo və din - məsləhətli filmlər - pirsinq - sözaltı roman - qadınlara ən çox yaraşan döymələr - daniel craig
    10. ağrısı bedenin qisimleri ve üzvlerine göre ferqlenen senet. derinin ince olduğu ve ya birbaşa sümükün üstünde olan (el ve ayaq bileqleri, üz, boyun, qabırğa üstü vs) yerler daha çox ağrıdır. ama men arxa qolda (dirsekin yuxarısı) heç hiss elemedim ki kişi elemeye başlayıb ya yox.
    eğer bu iş ağlınızda varsa, onu da bilin ki bir müddet sonra rengi solmaqa başlayacaq. keyfiyetli bir yerde işini bilen bir senetkar elese elbette ki bu solma çox miqdarda olmaz ve tattooyu pis göstermez, ama tekçe şekillerden parıldayan tattooları görüp sonra gedip döydürmeyin. etrafınızda varsa tattoosu olan yaxından inceleyin, yoxsa da bir döymeciye gedib ordaki insanların köhne döymelerini inceleyin. canlı canlı görün derinin üstünde nece göründüğünü ki 1 il sonra nece olacağını bilesiniz.
    onu da deyim ki bir dene elemek ile qutaran söhbet değil ilkinden sonra ikincisi haqqında fikirleşmeye başlayırsınız.
    peşman olmaq istemirsinizse tattooya ve bedeninizdeki yerine qerar verenden sonra bir müddet gözleyin, 2-3 gün içinde qerar verib döymecinın qapısına dayanmayın ve son olaraq mence 19-20 yaşından tez elettirmeyin.



hamısını göstər

üzv ol

...