bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

...

isa şahmarlı

əjdahalar   googlla
gay ölümünə etiraz edib əsgər ölümünə səs çıxarmayan insan - lgbt şəhidləri - sözaltı sözlük - h.o.s.t. alliance - hamamtimes - intihar - sözaltı sözlük üçün tövsiyələr - lgbt - sözlük yazarları
    33. format daxilinde ve xaricinde sözlüyün anası sikilen başlıq. ne qeder haqqında danışmaq üçün özümü saxlasam da sonunda yazmağa mecbur eden, dünen intihar eden genc. evvela men bu qaqaşla facebookda dost idim, 7 ay olar silmişem. sebebi açıqlamazdan önce homoseksuallığa baxışımı deyim, men bunu xestelik kimi görmürem, homofob da deyilem, lgbt yazarlarımız da bu baxımdan meni tanıyır.

    intihar barede de müsbet düşünürem, hamının intihar azadlığı var. intihar normal tebiet hadisesidir.

    gelek bu qaqaşa baxışıma, men heteroseksual olsam da lgbt destekçilerinden olmuşam, peace for lgbt teşkilatı üçün heç bir proqramistin götü çatmadığı halda men vebsayt açmışam ve bir qepik de pul teleb etmemişem. lakin isa her gün biraz daha reklamçı olurdu. özü özünü marjinallaşdırır, özü özünü anormal gösterirdi. men gey olsam öz geyliyimi yaşayaram, çünki homoseksuallıq son derece normaldır, bunu anormal gösterenler en birinci ele homoseksualların özüdür. ziyalı mövqeyim bu idi.

10 əjdaha

hassiktirogen
#94545


23.01.2014 - 12:36
+590 oxunma



hamısını göstər

üzv ol

...