bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
yeni islahat

14 yazar | 2 başlıq | 18 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 18 yeni entry
#zirzəmi 8 yeni entry
#sözaltı wiki (3014)

yazarların hazırda düşündükləri 7 we only write in english to this topic 6 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku m/telefon 1 m/Altı-bazar işləyə biləcəyim iş 3 m/amea yeməkxana 2 edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit azərbaycanda psixoloq olmaq 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

yeni islahat

#digər

salam dəyərli yazarlarimiz! bir təklifim var və sizin də məsləhətinizlə bunu həyata keçirməyin uyğun olub olmadiğina qərar verməiyimizi istəyirəm. sözlükdəki türkiyəli yazarlar var, hansi ki azərbaycanca yazmağa çalişirlar. ən azindan çalişirlar və yavaş yavaş yəqin ki öyrənərlər. mən bu yazarlari dəstəkləyirəm və sözlükdə olduqlarina görə sevinirəm.

sözümün cani nədir - gəlin belə bir aksiya başladaq: türkiyəli yazarlarin bütün entrylərini dənəbədənə dəyərləndirək. amma hamimiz eliyək. hər gün girək heç nə yazmasaq da dəyərləndirmə eliyək * tutdğunu sikecen ). türkcə yazilmiş entry-ləri mənfiləyək, azərbaycanca yazilmiş * ən azindan cəhd olunmuş entrylərə müsbət verək. nəticədə türkiyəli yazarlar da söhbəti tutsunlar və azərbaycanca yazmağa daha çox çalişsinlar.


User Avatar

1. ama umbay yazarların entrylərini görə bilməyi bağlamışam axı yazarlar üçün artıq

timidus @684

User Avatar

3. selam. e yazar olamadık hala.

pilotmont az @686

User Avatar

4. entry nerden giriliyor ben onu da çözemedim aga

iste bunlar hep seks @688

User Avatar postun sahibi

5. @timidus. onları demirəm. sözlükdəki yazar adı almışları deyirəm. umbayları əcəb eliyib bağlamısan -*

ametu @689

User Avatar

6. mence timidusa ağırlaşdırılmış sanksiyalar qoyaq

33-cü dərəcədən mason @690

User Avatar

7. o, bir günlük şeyi keçsək; hələ də 2-3 nəfər gözümə dəyir ki, türkcə qarışıq azərbaycanca yazırlar. başa düşmədiyim mövzu budur: sözlük azərbaycan dili öyrənmə yeridir? madəm ki, bu qədər həvəslisən sözlükdə azərbaycan dilində entry girməyə, yeri get öyrən də. "gedim görüm burda nə tema var" məntiqi ilə gələnləri mən neyniyim? sözlükdə niyə türkcə (türkiyə türkcəsi) entry görüm mən? belə pis çıxmasın, əlasına ekşidən, itüdən baxmaq olar də. yenə pis çıxmasın, hamısının götünə təpik vurulsun, məncə.

acab @691

User Avatar

8. ben de diyorum ki; bu iki dil aynı. biri öztürkçe diğer kibar feyzo türkçesi. illa ki böyle yaptırımlar olacaktır fakat ben farklı farklı kişilerden mesajlar alıyorum özel isimleri bile azerice yazmam adına. rica ediyorum şu ırkçılıktı milliyetçilikti zımbırtılarını bırakın. burada bazı canımın içi azeri arkadaşların yazdıklarının hukuki sorumluluğu var arkadaşlar. şimdi gayet açık özel isimlerin bile sürekli gammazlanmasının sebebi. neyin sidiği yarışıyor lan burda! sinirlenirim lan yeter artık! tamam güldük ettik boku çıktı ! ben de başlık açayım mı azerilerin kızlarını sikeyim diye? gitmez değil mi hoşuna kimsenin. aranızda bu kadar benden ve kimliğimden rahatsız olan varsa, buyursun arkadaşım meclisine gitsin, yargısına gitsin, biz türklerden aha da bu kadar nefret ediyoruz öyle nefret ediyoruz ki hatta hiçbir sikim dinlemeden atasına anasına babasına işine gücüne karısına herkese saydırıyoruz desin. bitsin bu bağ o zaman. o kadar sözlüklerde, ülkerde bulundum. 3 kuruşluk adamlar bile oturdu bir açıklama yaptı şu yüzden sevmiyoruz biz sizi diye. eleştiri yapın arkadaşım burdan bütün yazarlara sesleniyorum: eleştiri yapın küfür değil! bunu da böyle söylüyorum diye bana da milliyetçi yaftasında bulunmayı sakın bir daha denemeyin. önce milliyetçi nedir, bu ülkede nasıl olmuştur şu ülkede anlamı nedir diye öğrenin parçalarım arkadaşlar küfür edeni. anlaşıldı mı? insan kimliğime güvenerek parçalarım. net mi lan sayın küfürbaz isyancı enteresan bazı qasımlar?

saygılar,
cemre.

enigma makinesinin türkçelisi @698

User Avatar

9. ha bi de şey dicem sözlüğün mobil uyulamasını geliştirebilecekler varsa yararlı olacaktır. bazen arama butonu bilgisayarda da takılıyor. mesaj kısmı anca yenileyince görünebiliyor. ayrıca, nelerin sözlük formatına aykırı olduğu iyice keskin sınırlarla belirlenip bu yönde daha çok gammazın çalışması gerektiğini düşünüyorum. resim konusunda azerbaycan bilişim hukuku nedir bilmiyorum ama, onaylanmasını beklemesi çok zaman alıyor. bu da yazarlarımızı entrye resim koymaktan vazgeçirebilir, eğer bilişim hukuku müsaitse o ölçüde onaylanma kısmı tamamen kaldırılması olumlu olacaktır diye düşünmekteyim. hepinizi öpüyorum. bay.

enigma makinesinin türkçelisi @699

User Avatar

10. kasmayın artık yeter, ya onaylayın ya da şutlayın.

orda bir köy var @700

User Avatar

11. Yazdiklarimiz hala değerlendirme kapsamında mı acaba? Bazen kendi kendime yaziyormusum gibi geliyor... Hesap silinecekse haber verseniz de bosuna yazmasam?

Bu bir umbay feryadidir.

artemis @701

User Avatar postun sahibi

12. yazdıklarınız hatta geçersiz. çünkü yalnız azerice yazılmış entry`ler geçerlidir. başka dilde yazılmış entry`ler geçersizdir. azerice yazarsanız ondan sonra değelendirme kapsamına girecek. kolay gelsin.

ametu @702

User Avatar

13. Ancak ben o inci'den herkesin geldigi aksamdan beri azerice yaziyorum. Yine de mi gecersiz acaba?

artemis @703

User Avatar

14. bütün hərfləri dəyişdirib yerinə -q yazmaq azəricə yazmaq demək deyil.

shrink @704

User Avatar postun sahibi

15. ben moderator değilim. yazıyorsan ve de iyi yazıyorsan değerlendirip seni umbaylıktan çıkarırlar. rahat ol.

ametu @705

User Avatar

16. var qıdınız?

umud144 @706

User Avatar

17. müharibəmi elan etsək naapsak?

cənab qızıl qələm @712

sən də yaz