bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

25 yazar | 35 başlıq | 42 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 42 yeni entry
#zirzəmi 6 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 5 ecoutez-moi tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/kitab oxumaq üçün app 2 m/Dovlet Proqrami ile gedim yoxsa basqa bir yol? 6 m/təcrübə gündəliyi 7 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








amma biz sizi 6-0 udmuşuq



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+1 əjdaha

8. - əsgərliyə cəbhə bölgəsinə düşmüsən, qasımov
- eybi yox biz sizi 6-0 udmuşuq

+1 əjdaha

7. debil fanatik fənərlilərin bir o qədər də debil olan galatasaraylı fanatiklərə dedikləri söz. bu adamlarla siyasət, din, dövlət haqda danışsan "ifrat müsəlmançılıx pis yuaaa", "radikal müxalifətin xeyri dəymir ki :/" falan deyərlər, ama fənər-galatasaray oyunlarında klub üçün götlərin cırarlar, fanatikliyin nirvanasına çatarlar.

+1 əjdaha

1. qehbe xisletli,futboldan anlayışı olmayan fenerlilerin her göt oluşunda getirdikleri arqument.gelin indi meselenin meğzine enek.
süper toto süper lig-galatasaray(19),şikebahçe(18)
türkiye kupası-galatasaray(14),şikebahçe(6)
süper kupa-galatasaray(12),şikebahçe(8)
uefa kupası-galatasaray(1),şikebahçe(0)
uefa süper kupa-galatasaray(1),şikebahçe(0)

sonda mişel platiniden bir cümle:böyük komandalar qazandığı kuboklarla,kiçik komandalar ise böyük komandalara qarşı elde etdiyi hesablarla fexr eder.di soxun içinize.

+1 əjdaha

2. uefa kuboku və super kubok alan kluba 6-0 qoyarlarsa olacagı budur təbii olaraq.
eyyy mişel platini bildik gozəl soz deyib ama qol vurmadan uefa kuboku,super lig super finalda qol vurmadan kubok alan klub niyə kuboklariyla fəxr etsin ki?!
böyük-kicik klub sohbeti eliyəndə gedib bir galatasarayın kicicik budcəsinə baxın bir də dunyanın ən boyuk sport platforması olan,avropanın ən varlı 20 klub siyahısına düşmüş fenerbahçeye baxın,soxun bir daha soxun içinize.

+1 əjdaha

5. napoliyə 3-1 məğlub olduqdan sonra olsun bizim uefa kupamız var yeaa deyən bir qrup galatasaraylı tərəfdar, napoli muzeyində eyni uefa kubokunun güldan kimi istifadə oldunduğunu görəndən sonra ortadan yox oldu, italiya polisi axtarışlarını davam etdirir.



hamısını göstər

amma biz sizi 6-0 udmuşuq