bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

14 yazar | 3 başlıq | 22 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 22 yeni entry
#zirzəmi 4 yeni entry
#sözaltı wiki (3013)

we only write in english to this topic 6 yazarların hazırda düşündükləri 5 red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip mattathias m/Alman dili 9 m/flex proqramı 10 m/təhsil müəssisəsində saça/saqqala qarışılması 19 yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit azərbaycanda psixoloq olmaq sipahilər üsyanı red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli








seksendört



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yalnızlığın ən çox anlaşıldığı anlar - seksenler - sözaltı music - nostalgiya yaradan mahnı və musiqilər
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+28 əjdaha

3. Ad seçimində maraqlı addım atan üzvlərə sahib musiqi qrupu. Qrupun vokalisti tuna velibaşoğlu ad seçimini belə açıqlayır:
Grup ilk kurulduğunda biz ingilizce cover’lar yapıyorduk. 2000 yılına kadar da böyle devam ettik. Fakat kendi bestelerimizi yapmaya başladığımızda ve dönem içerisinde de büyük konserler verip kitlelere ismimizi duyurmaya başladığımızda ismimizi Türkçe’ye çevirdik. Grubun ilk ismi aslında “Sex and Dirt”tü. Ama ismimiz duyulmaya başlayınca farklı bir şekilde değiştirmek yerine, o kitleyi de kaybetmemek adına “84” olarak değiştirdik. Yani doğum yılı veya başka bir anlamı yok.

Bir dəqiqə əvvəl rastıma çıxaraq qrupu xatırladan mahnını da atım onda* glş
(youtube: )

+6 əjdaha

4. Cuckold mahnısı
(youtube: )

+4 əjdaha

5. Qrup üzvlərinin aldığı qərara əsasən 2020ci ildə rəsmi olaraq fəaliyyətlərini dayandırıblar.

+3 əjdaha

6. qrupun adı ingiliscə "sex and dirt"-dən alınmış və bunun bir wordplay olduğunu bu il öyrənmişəm.

+1 əjdaha

1. turkiyenin en kayf qruplarindan biri.yeni ego yukselden yox cokduyunuz anda dinleye bileceyiniz mahnilardir esas repertuarlari.heqiqeten o aniniza uygun tam oturan mahnilari var.(baxma: kendime yalan soyledim)



hamısını göstər

seksendört